Zima není zrovna vaše nejoblíbenější roční období? Neustále mrznete i v kabátu nebo bundě? Pak doplňte váš zimní šatník o hřejivé svetry a měkoučké mikiny.

Naše rada zní: vrstvěte

Čím víc vrstev si na sebe obléknete, tím tepleji vám bude. Proto nemá cenu pořizovat si přehnaně teplou a neforemnou zimní bundu, ve které se budete cítit neohrabaně. Raději zvolte elegantní dámský kabát, který vždy zdůrazní vaši křivky a pod který vám už bude stačit právě jen svetr. Všechny dámské svetry v sortimentu našeho internetového obchodu jsou velmi stylové, budete se v nich cítit velmi příjemně a navíc vás dokonale zahřejí.

Kardigan sluší každému

V našem e-shopu najdete širokou nabídku dlouhých dámských svetrů, do kterých se můžete pohodlně zabalit, tedy kardiganů. Kardigan je velmi módní a elegantní kousek, který sluší každé ženě. Je velmi praktický, hodí se k pouzdrové sukni i kalhotám. V zimě si jej můžete bez problémů obléct pod delší dámský kabát, po zbytek roku vám může příležitostně posloužit místo saka.

V mikině jako v bavlnce

Na dlouhé procházky zasněženou krajinou je nepostradatelným oděvem dámská mikina, samozřejmě v kombinaci s dobře padnoucí zimní bundou. Materiály se stoprocentním podílem bavlny jsou zárukou kvality. V takové mikině se budete cítit doslova jako v bavlnce a zima vás nezaskočí. I dámská mikinavšak může být stylová, jako se o tom můžete přesvědčit v naší nabídce.

Zima vás už nezaskočí

S příchodem opravdové zimy je třeba myslet nejen na styl, ale i na zdraví. Pokud nechcete větší část zimy proležet nachlazení v posteli, myslete na to, že nestačí obléct si pod kabát jen halenku. Dámské svetry a mikiny jsou navíc skvěle využitelné po celý rok, nejen v zimě.

This entry was posted by in Blog.